En brun illaluktande sörja

En brun illaluktande sörja sprider ut sig över vårt land. Jag har så svårt förstå att mer än hälften av alla svenskar är egoister och en hel fjärdedel nazister. Vart tog empatin och medmänskligheten vägen. Att så få kan se genom SD, att deras plan och agenda i dag är densamma som för tjugo år sedan, samt att de för att nå sitt mål vänder kappan efter vinden och säger det folk vill höra.
För att prata om något helt annat och betydligt roligare så hade vi fem i punctum bild i går vernissage för vår första delutställning på projektet Gröna Linjen. Ett projekt vi planerar hålla på med i nästan två år till. Ett sjuttiotal personer besökte oss och det tackar vi för. Tack alla ni som gav er tid och kunde komma ut till Farsta. Ni som inte kunde komma har fortfarande chansen se våra bilder då utställningen pågår fram till och med den första december. Så passa på besök kulturhuset Fanfaren (biblioteket) i Farsta Centrum, nu är vi själva inte där hela tiden men om ni vill komma titta och träffa oss så får ni ropa till i förväg.
Nu på lördag kl 13 kommer dessutom Gerillabild ha ett nytt tillslag i kampen om papperbildens bevarande, denna gång ute på Rinkeby torg och vi blir många, en vecka i förväg så har ett tjugotal fotografer anmält sitt deltagande.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Under parasollet

Diggilo diggilej

Slaget vid Farsta Creek